När du vill dekorera din altan kan du inte bara ställa ut ett par värmeljus och nöja dig med det. Nope, du behöver led-belysning. När dina vänner kommer hem till dig ska det vara som att kliva in i ett rymdskepp. Vi vet precis vad du behöver!

Maxat ljus

Utomhusbelysning

Benexmart ljus går att kontrollera med Alexa eller Google Home. Jo, de har en liten mikrofon inbyggd. Med den medföljande fjärrkontrollen kan styra färger, musikläge (mikrofonen hör vad som spelas och pulserar i takt till musiken) eller slå av/på ljusslingan. När sommaren är över kan du använda slingan till julgranen.

Benexmart är ip65-certifierad.

Kostar 234 kronor hos Amazon Sverige


Glowhouse lyser upp din altan

Utomhusbelysning

Glowhouse led-ljusslinga är utrustad med ett rgb-ljusband som du kan styra med en fjärrkontroll. Du kan få det växla färg – det finns redan 16 inbyggda lägen – genom att skapa egna scener eller dämpa alternativt öka ljusstyrkan.

Ljusslingan är fem meter lång och ip65-certifierad.

Kostar 190 kronor hos Amazon Sverige


Jag ser stjärnor

Utomhusbelysning

Star Tradings ljusslinga, med det tilltalande namnet ”Small Hooky" har 16 varmvita led-lampor som lyser upp din altan. Lamporna är placerade med 30 centimeters mellanrum, är ip44-klassade och kan således vara utomhus. Drivs via medföljande 230 volts-nätadapter. Slingan är 4,5 m lång.

Kostar 120 kronor hos Kjell & Company


Älvdans

Utomhusbelysning

Uonlytech led-ljusslinga har 400 lampor fördelat på dryga tre meter. Den har åtta olika ljuslägen och fungerar lika bra inom- som utomhus. Givetvis är den ip65-klassade samt att lamporna har lång brinntid. När sommaren är över blir de perfekta som mysbelysning i exempelvis sovrummet.

Kostar 393 kronor hos Amazon Sverige


300 dioder fler än du har

led-strip

Hos Amazon hittar vi en 10 meter lång led-strip som innehåller 300 dioder. Den är vattentät (ip65-certifierad), har fjärrkontroll samt kan lysa med en fast färg eller skifta färger. Du kan också klippa led-remsan om du behöver en viss längd på den, som tur är den utrustad med märken där du kan klippa den.

Kostar 200 kronor hos Amazon


Clever Cleverio

led strip

Visserligen inte den färggrannaste i sällskapet, men det är trots allt inte alla som vill ha ett hem upplyst i blått. Det här är en smart led-list som lyser med varmt vitt ljus. Den är fem meter lång, kopplas upp via wifi för att sedan styras med med en app via din telefon. Både led-listen och nätadaptern är vädertåliga och ip-klassade för användning både inom- och utomhus.

Kostar 499 kronor hos Kjell & Company