Nästa månad kommer Crazy Frog tillbaka med en ny singel.

"Han ser likadan ut, han beter sig likadant, men det är en fräschare groda", säger Sigrid Söderberg, vd för Kaktus Film och Crazy Frog Entertainment, till The Guardian.

Crazy Frog är ursprungligen marknadsföringsnamnet på en animerad video med namnet The Annoying Thing gjord av Erik Wernquist med ljud av Daniel Malmedahl som blev populär på nätet. Videon föreställer en groda som gör motorljud.

Detta utvecklades till en populär rignsignal under namnet Crazy Frog som såldes av det tyska företaget Jamba. Ett samarbete med Sony Music ledde sedan till jättesingeln Crazy Frog - Axel F som blev nummer ett i 23 länder.

Den ursprungliga Crazy Frog - Axel F-musikvideon har i skrivande stund över 3,1 miljarder visningar på Youtube. Värt att nämna är att musikvideon laddades upp cirka fem år efter att den ursprungligen släpptes.

Detaljer kring den nya Crazy Frog-singlen är än så länge hemliga. Men det kommer vara någon form av blandning av en klassisk låt och en ny låt, varav båda är populära på Tiktok.

Läs också: Youtube-användare har rickrollats över en miljard gånger