Smörgåsgrill

Nordiska Nordica

Vi har tidigare påpekat att OBH Nordica mutat in alla användningsområden i köket med sina maskiner och de gör oss inte besvikna nu heller. OBH Nordica Crispy smörgåsgrill har nonstick-beläggning, grillar två mackor åt gången med 750 värmande watt.

Kostar 262 kronor hos Amazon Sverige

Smörgåsgrill

Trestjärnig

Köper du en Tristar Smörgåsgrill får du också nonstick-beläggning och 750 mysiga watt. Grillar i stereo, har sladdfack och är enkel att rengöra.

Kostar 135 kronor hos Amazon Sverige

Smörgåsgrill

Silvrig

Salco SM-2015 smörgåsgrill är en silverfärgad historia med nonstick-yta. Du kan kontrollera temperaturen och – som tur är – har den värmeisolerade handtag. Just det, du kan grilla två mackor åt gången.

Kostar 239 kronor hos Amazon Sverige

Smörgåsgrill

Önskar jag får Krups

Krups FDK452 smörgåsgrill påminner om något vi skulle hitta i Darth Vaders kök. Vilket inte nödvändigtvis betyder något dåligt. Den här har nonstick-beläggning som underlättar rengöringen. Kontrollampan lyser grönt när optimal temperatur är uppnådd och det är dags att börja grilla. Grillar med 850 watt.

Kostar 349 kronor hos Amazon Sverige

Smörgåsgrill

Med en toaster i varje hand…

…klarar sig Bomann i varje land. Ni får ursäkta att vi parafraserar KSMB, men fantasin tröt hos rubriksättaren. Bomanns ST/WA 1364 har, med risk för att låta tjatig, nonstick-beläggning, men den har också löstagbara plattor, vilket underlättar rengöringen.

Kostar 362 kronor hos ComputerSalg

Smörgåsgrill

Ciabatta-power

C3 Ciabatta smörgåsgrill kan göra en mängd olika snacks och smörgåsar. De nonstick-behandlade plattorna är lätta att rengöra och förhindrar att dina mackor fastnar och ser ut som slaget vid Somme. Användarvänliga funktioner inkludera låsbart handtag, termostatstyrda element och indikatorlampor. C3 Smörgåsgrillen har dessutom en snygg högblank svart finish

Från 292 kronor på Prisjakt