Uppdaterad: 1/2 2023 med nya produkter.
Uppdaterad: 16/2 2023 med aktuella priser

Här är några aktivitetsarmband som bland annat hjälper dig att hålla koll på hur många steg du har sprungit och hur många kalorier du har förbrukat.

Missa inte vårt stora test av aktivitetsarmband

Aktivitetsband Amazfit Band 5
Foto: Amazfit

Förundras över Amazfit

Vill känna dig som en riktig klassisk spion som talar in i sin high-tech klocka kan Amazfit Band 5 vara något för dig. Aktivitetsbandet har Amazon Alexa inbyggt och den digitala assistenten kan hjälpa dig med anteckningar och inköpslistor, sätta igång timers när du tränar, och en del annat också. Bandet håller också koll på din syremättnad och hur väl du sover. Vad gäller träning så mäter inte bandet bara puls och räknar steg, du kan även använda den när du simmar.

Pris: kostar från 219 kronor via Prisjakt
Pris: kostar 356 kronor hos Amazon Sverige

Garmin Vivofit JR2

Det är aldrig för tidigt att börja

Föräldrar brukar ju alltid klaga på att barnen bara sitter inne hela dagarna. Det här aktivitetsbandet från Garmin kan nog hjälpa till med att locka ut dem till en aktiv livsstil. Garmin Vivofit JR2 finns dekorerade med motiv från barnens favoriter, bland andra Spindelmannen och Elsa från Frost, och hjälper barnen att vara aktiva genom att "spelifiera" motion. Bandet håller även koll på sysslor, läxor, tandborstning och annat som barnen själva lätt kan glömma. Föräldrar kan hålla koll på barnens framsteg och dela ut belöningar via en egen app.

Pris: Elsa: 579 kronor hos Webhallen eller Spider-man: 429 kronor hos Amazon Sverige


Träningsband under 600 kronor

Pli med Plye

Med Plye får du ett träningsarmband som är en vattentät sportklocka med stegräkning. Den mäter aktiviteter under hela dagen, såsom antal steg, avstånd, förbrända kalorier och aktiva minuter.

Den är också snygg, vilket inte skadar.

Pris: Kostar 417 kronor hos Amazon Sverige


Träningsband under 600 kronor

Honor hedrar dig

Honor är ett träningsarmband försett med en amoled-skärm, pulsmätare, stegräknare och som har upp till två veckors batteritid. Den har också koll din puls och varnar om den skenar iväg.

Du får även koll på förbrända kalorier. Kopplas via bluetooth till din telefon, vilket gör att du kan få aviseringar i klockan när du får ett sms.

Pris: Kostar 396 kronor hos Amazon Sverige


Träningsband under 600 kronor

Säg hej till Huawei

Huawei Band 6 är ett aktivitetsarmband med en 1,47-tums amoled-pekskärm, fem atmosfärer klassad vattentålighet, mäter din puls pålitligt och syremättnaden i blodet. Hela 96 träningslägen finns och du kan spåra din träning. Anslut Huawei Band 6 till din smartphone via bluetooth 5.0 och se inkommande samtal, meddelanden och väderuppdateringar direkt på handleden.

Huawei Band 6 batteritid räcker upp till 14 dagar vid vardaglig användning och 10 dagar vid hög användning.

Pris: Kostar från 449 kronor via Prisjakt