Medan en del tillverkare har valt att stanna hemma i år kommer LG som vanligt till CES-mässan med en mängd nya tv-apparater. Företaget har lanserat nya oled-modeller i C- och G-serierna och även nya miniled-bestyckade lcd-modeller i Qned-serien.

G2 är ljusstarkare än sin föregångare, men C2 har en större nyhet då den får LG:s mer avancerade Evo-panel som tidigare bara fanns i de dyrare G-modellerna. Det gör den betydligt ljusstarkare än C1.

Båda modellerna använder ett nytt kompositmaterial som gör dem lättare. Som exempel säger LG att 65-tumsmodellen av C2 väger hälften så mycket som C1 i samma storlek.

På tal om storlek så kommer G2 i en större storlek än någon tidigare oled-tv: upp till 97 tum. Den har dock bara 4k-upplösning, till skillnad från LG:s gamla rekordstora tv på 88 tum som har 8k-upplösning.

Desto mer intressant för många kan vara att C2 kommer i en ny minsta storlek: 42 tum. Tidigare har LG:s oled-modeller börjat på 48 tum. Den nya mindre storleken kan göra den mer lockande för de som använder en tv som datorskärm eller behöver få plats i ett trångt utrymme som i en båt eller husbil.

LG:s Qned-familj får också nya modeller med miniled, plus en instegsmodell kallad Qned80 som fortfarande använder gammaldags led-belysning.