Höjbara Skrivbord

Fitueyes

Den här skrivbordsomvandlaren är justerbar i höjd från 11 till 50,4 centimeter. Den kan placeras på vilket bord som helst, på så vis slipper du städa undan allt på skrivbordet och istället ställa den på exempelvis köksbordet.

Det övre planet mäter 80 x 40 centimeter, det nedre 80 x 30. Du får således ett stort arbetsområde för all din teknik, tangentbord, mus med mera. En gasfjäder ser till att det är både enkelt och smidigt att höja respektive sänka. Den maximala lastkapaciteten är 15 kilo.

Pris: 1 260 kronor hos Amazon Sverige


Höjbara Skrivbord

Fenge

Säg adjö till sittande arbete och säg hej till stående dito. Fenges datorbord går att höjdjustera från 11,5 till 43 centimeter. Storleken är 65 x 40 centimeter, vilket innebär att en bärbar dator, mus, plus ett gäng urdruckna kaffekoppar lugnt får plats.

Liksom Fituseyes höjs och sänks bordet med ett gasfjädersystem. När du arbetat klart fäller du enkelt ihop bordet och stuvar undan det. Maximal lastkapacitet är 10 kilo.

Pris: 790 kronor hos Amazon Sverige


Höjbara Skrivbord

Hama

Hos Kjell & Company kan du köpa Hamas alternativ. Det går att justera i höjdled mellan 18 - 43 centimeter. Stället placeras på skrivbordet och har en separat hylla för tangentbord och mus. Välj mellan stor och liten modell med 80 eller 62 cm bred arbetsyta.

Pris: 2 290 kronor hos Kjell & Company


Höjbara Skrivbord

Prokord Sit-Stand Desk Converter

Väljer du istället Prokord Sit-Stand Desk Converter kan du också förvandla ditt skrivbord eller köksbord till ett höj- och sänkbart bord. Det övre hyllplanet rymmer exempelvis en skärm eller laptop, medan den undre hyllan har plats för tangentbord och mus.

Den justerbara höjden är 10-50 centimeter. Maximal lastkapacitet är 15 kilo.

Pris: 1 799 kronor hos Dustin