Cloer 6720

Elgrillar

En smidig och allsidig elgrill som passar alldeles utmärkt på balkongen eller den mindre uteplatsen. Grillen kan enkelt monteras av från stativet och därefter användas som bordsgrill. Effekten är 2 200 watt och den totala grillytan är specificerad till 29 x 39 centimeter. Här bjuds även på en steglöst justerbar termostat liksom ett glaslock som även kan användas som stänk- eller vindskydd.

Kostar 1 008 kronor hos Amazon Sverige


George Foreman Grill Savuton BBQ

Elgrillar

Vill du kunna njuta av grillad mat när som helst, var som helst (givetvis under förutsättningen att du har tillgång till el)? Då kanske den här lilla bordsgrillen från George Foreman är den rätta modellen för dig. En ”unik” teknik, där fett och köttsafter leds till en underliggande bricka för att omedelbart svalna och på så sätt förhindra att rök och lukt bildas, innebär att grillen även kan användas inomhus. Grillplattan har en non-stick titanbeläggning som gör den enklare att rengöra och med hjälp av justerbara värmeinställningar kan du välja låg värme, medelhög eller hög värme. Effekt 1 350 watt.

Kostar 699 kronor hos Amazon Sverige


Burns & Barkles elgrill

Elgrillar

Har du tröttnat på briketter, grillkol och gasol kanske det är dags att slå till på en eldriven grill? Burns & Barkles klotformade elgrill är lättanvänd, smidig och kostar inte mer än dryga tusenlappen. Den teflonbelagda grillytan mäter 34 x 44 centimeter och med den femstegade termostaten ställer du enkelt in önskad temperatur. Effekt 2 200 watt.

Från 1 299 kronor hos Prisjakt


Muurikka elgrill

Elgrillar

Muurikka är kanske mest kända för sina gasoldrivna stekhällar men erbjuder även eldrivna alternativ. Den här multifunktionsgrillen passar utmärkt för dig med begränsat utrymme och kan kompletteras med ett gäng olika tillbehör för diverse olika tillagningstekniker såsom exempelvis rökning.

Från 1 995 kronor hos Prisjakt


Weber Pulse 2000

Elgrillar

Självklart har även Weber elgrillar, bland andra den här kompetenta bjässen, Pulse 2000, med en stor grillyta på hela 49 x 39 centimeter och som med tillverkarens inbyggda Igrill-teknik möjliggör uppkoppling och mobilövervakad temperaturkontroll. Dubbla temperaturzoner innebär att du kan grilla en biff på hög värme på ena sidan av grillen medan tillbehören grillas långsamt på låg värme på den andra sidan. Ett lyxigt alternativ till gasolgrillen!

Kostar från 8 989 kronor hos Prisjakt


Outdoorchef P-420

Elgrillar

Att Outdoorchef kan det här med grillning råder det inga tvivel om. Vi har testat ett gäng av tillverkarens olika gasolgrillar, bland andra Minichef 420G som vi gillade skarpt. Den eldrivna syskonmodellen, med en effekt på 2 000 watt, går under det snarlika namnet Minichef 420E och vi är övertygade om att den presterar minst lika bra.

Kostar från 4 499 kronor hos Bagaren och Kocken


Napoleon PRO285-E

Elgrillar

Ytterligare en av våra favorittillverkare när det gäller grillar är Napoleon. Givetvis erbjuder även de en eldriven variant. PRO285-E levererar 2 200 watt och är således ett kraftfullt alternativ för balkonger där kol- och gasolgrillar inte får användas. Grillen är utrustad med ett speciellt isolerande lock och tillsammans med den dubbelt emaljerade grillbaljan nås temperaturer upp till 300 grader, det vill säga tillräckligt varmt för att grilla på riktigt! Stativ finns att köpa till.

Kostar 3 590 hos Bagaren och Kocken