”Super Device” kallar Huawei ett nytt koncept för hur flera olika enheter kan kopplas ihop och fungera bättre tillsammans. Varje enhet kan få en funktion. Företaget ger som exempel en dator som ansluts till en ”smartskärm” för bättre videokonferenser och en pc, surfplatta och penna som kopplas ihop för friare skapande.

Samtidigt passar Huawei på att lansera en rad nya produkter – laptops, läsplattor, allt-i-ett-dator, surfplatta, laserskrivare och högtalare.

Matebook X Pro är en laptop med 11:e generationen Intel Core-processor och 14,2 tum stor skärm med 3120 x 2080 pixel upplösning och TUV Rheinland-certifiering för fabrikskalibrering mot både P3 och srgb (delta-e under ett).

Matebook E är en liten lättviktare till hybridlaptop och Huaweis första med oled-skärm.

Matestation X är en allt-i-ett-dator med 4k-pekskärm som också är kalibrerad till under ett i delta-e. Skärmen kan följa tio pekpunkter samtidigt för avancerade gester och annan inmatning.

Matepad Paper är en läsplatta med e-ink och 10,3 tum stor skärm som drivs av Huaweis egenutvecklade operativsystem Harmony OS 2.

Matepad är en mer traditionell surfplatta med 10,4-tumsskärm och stöd för en uppdaterad andra generation av pennan M-Pencil. Även den drivs av Harmony OS 2.

Harmony OS driver även en ny multifunktionslaserskrivare kallad Pixlab X1 som kan skanna, kopiera och skriva ut, och en bluetoothhögtalare kallad Sound Joy. Den är vattentät och har ett batteri som ska ge 26 timmars speltid.