Bafang HD 1000W 48V 52V M615

Konverteringssats elcykel

Bafanas elmotor är avsedd för mittmontering på cykeln. Installationen är rätt enkel men kräver ett visst kunnande, som tur är behövs det bara några få verktyg för att få den på plats. Alla nödvändiga monteringstillbehör ingår. Motorn är på 1000 watt och grejar de mest ihärdiga uppförsbackar.

Motor och batteriet har ett års garanti.

Kostar 6 522 kronor hos Amazon Sverige


Så bygger du din egen elcykel – steg för steg


Bafang 250W 48V BBS01B

Konverteringssats elcykel

Den här motorn från Bafang, vars elcykelmotorerna är bland de bästa, har något mindre kraft, men fungerar ändå för att du ska kunna susa upp för backar utan att svettas ihjäl. Allt du behöver för att ta din cykel från forntid till nutid ingår – dock inte verktyg.

Motor och batteri har ett års garanti.

Kostar 4 098 kronor hos Amazon Sverige


Minus One

Konverteringssats elcykel

Om dina färdigheter med verktyg är mer begränsade, då kan Minus One vara ett alternativ. Det här är ett bakhjul med inbyggd motor, vilket gör att du slipper montera en motor i pedalnavet. Här är det mer fråga om att dra sladdar till kontrollenheter med mera. Med en motor på 250 watt slipper du anlända till kontoret badandes i svett.

Kostar 2 272 kronor hos Amazon Sverige


Lcd 800

Konverteringssats elcykel

LCD:s hjul passar de flesta cyklar med 28-tums hjul. Den här konverteringssatsen innebär att du byter ut bakhjulet på cykeln, drar lite sladd samt fäster diverse sensorer på cykeln. Motorn är på 800 watt och bör klara såväl motvind som uppförsbackar.

Kostar 2 397 kronor hos Amazon Sverige


Zipforce

Konverteringssats elcykel

I djupaste småland tillverkas elmotorn Zipforce. Det här är annorlunda jämfört med de andra konverteringssatserna, då du kan välja vilket hjul den ska driva. Den är dessutom enkel att ta av och sätta på, vilket gör att du minskar risken för att få den stulen. Allting ingår i paketet för att göra om din cykel till en elcykel.

Kostar 6 500 kronor hos Amazon Sverige


Så bygger du din egen elcykel – steg för steg