Här är några rejäla doningar som förhoppningsvis avskräcker tjuven från att stjäla just din cykel.


Aaron cykellås

Aaron Lock One

Aaron är ett kedjelås med femsiffrig nummerkod. Kedjan är 100 centimeter, vilket gör det enkelt att fästa den med flera varv runt exempelvis en lyktstolpe. Den femsiffriga nummerkombinationen innebär att det finns upp till 100 000 möjliga koder, vilket gör det svårt att gissa rätt kod.

De fyrkantiga kedjelänkarna är tillverkade av härdat stål och skyddas dessutom av nylontyg, som i sin tur skyddar din cykel från att repas.

Pris: Kostar 201 kronor hos Amazon Sverige


Cykellås

Axa Solid

Ett lås som vid första anblick kan anses vara vekt, men så är inte fallet. Axa Solid Plus är ett högkvalitativt ringlås med ett plug-in-system, som gör det möjligt att ansluta en kabel till låset, så att du kan låsa din cykel till ett träd eller annat fast föremål. Låset är placerat på säkerhetsindex 11 (av 15) och därmed i den högre ändan av säkerhet.

Pris: Från 189 kronor på Prisjakt


Cykellås

Büchel Sekura

Buchels Sekura är ett vikbart lås som även fungerar på motorcyklar. Kedjan är platt och tillverkad i rostfritt härdat stål. Längden är 85 centimeter när den är utfälld, vilket innebär att du kan låsa fast cykeln vid föremål som lyktstolpar eller vad det nu kan vara.

Tre nycklar ingår samt kardborreband för enkel rammontering.

Pris: Kostar 207 kronor hos Amazon Sverige


Cykellås

Comius

Comicus är även det ett vikbart cykellås. När det är ihopvikt slinker det enkelt ned i en ryggsäck. När det är utfällt blir det dryga 70 centimeter, vilket möjliggör fastlåsning vid föremål, så att ingen bär iväg din cykel. Tre nycklar och monteringsfäste ingår i priset.

Pris: Kostar 230 kronor hos Amazon Sverige


Cykellås

Kryptonite Evolution

Klassiska Kryptonites lås Mini-5 har måtten 8 x 14 centimeter och har 13 millimeter bygel tillverkad av härdat stål, som ska motstå tuffa cykeltjuvattacker. Nycklarna går att ansluta till ett program, om du skulle råka tappa bort dem går det att få nya.

Pris: Kostar 418 kronor hos Amazon Sverige


Cykellås

Abu Varedo

Ännu mer klassiska Abu har ett rejält lås som ska motstå alla möjliga typer av attacker, såsom slag och drag. En 12 millimeters parabolisk bygel tillverkad med Abus powercell-teknik, material av härdat stål samt en cylinder som inte går att dyrka upp gör livet surt för tjuven. Låset väger 1 189 gram. Två nycklar medföljer.

Pris: Kostar 549 kronor hos Elcykelvaruhuset


Cykellås

Abus City Chain X Plus 1060

Vi fortsätter att cykla nedför Abus boulevard och stannar när vi ser Abus City Chain X Plus 1060 i skyltfönstret. Det här är en rejäl kedja med sexkantiga länkar i härdat stål på 10 millimeter. Den här åttaformade låslänken passar perfekt i låshuset för extremstarkt motstånd mot en vrid- eller ryckattack. Låshuset är tillverkat i nästintill ogenomträngligt härdat stål i flera lager. Den ultimata kedjan som ger mångsidig säkerhet för din cykel.

Pris: Kostar från 1 369 kronor på Prisjakt