Nu står det klart vilka nyheter vi får se under den kommande månaden på Britbox, en strömningstjänst med fokus på innehåll från de brittiska tv-kanalerna BBC och ITV.

Först ut är ett långfilmslångt specialavsnitt av Detectorists, en hyllad komediserie som handlar om en förening för personer som gillar metalldetektorer.

Den 8 februari är det dags för det första avsnittet av Guilt, en dramaserie i fyra delar som handlar om bröderna Max och Jake som råkar köra över en äldre man på väg hem från ett bröllop.

Samma dag är det premiär för den sjunde säsongen av Heartbeat, en dramaserie som utspelas i den fiktiva staden Aidensfield på 1960-talet.

Vi kan även se fram emot Maxine, en miniserie i tre delar som baseras på den sanna historien om två flickor i tioårsåldern som försvann 2002, något som skakade Storbritannien. Det första avsnittet sänds den 15 februari.

En vecka senare kan du se den första säsongen av The Mallorca Files där den brittiska detektiven Miranda Blake (Elen Rhys) löser brott tillsammans med sin tyske partner Max Winter (Julian Looman).

Priset för Britbox ligger på 89 kronor per månad, alternativt 695 kronor för ett år. Värt att nämna är att innehållet även finns tillgängligt via Cmore, så om du prenumererar på den tjänsten behöver du inte teckna ett nytt abonnemang.