Bosch Move 14.4v

Bosch

Bosch Move är en uppladdningsbar dammsugare som är liten, smidig och lättillgänglig när du behöver den. Bosch Move är mångsidig, lätt och sladdlös, vilket gör den perfekt för de små städningarna, städa bilen, bordet eller möbler. Den har rejält med prestanda tack vare Bosch Powerbrush och Cyclonic Airflow system.

Kostar 670 kronor hos Amazon Sverige


Black+Decker NCV115JL-QW

Handdammsugare

En snygg och smidig handdammsugare är kanske precis vad du behöver till bilen? Black+Decker NCV115JL-QW har ett förbättrat ventilationssystem som ska resultera i effektivare sugkraft samt dubbel filtrering – varav ett grövre för större partiklar samt ett för finare damm.

Kostar 341 kronor hos Amazon Sverige


SEVERIN HV 7146

Handdammsugare

Batteridriven handdammsugare som kan användas både till vått och torrt material. Dammsugaren levereras med en praktisk roterande turboborste som är idealisk för att ta bort djurhår, fint damm och allergener i bilen eller hemmet. Led-belysning i fronten och upp till 30 minuters användning på en laddning.

Kostar 836 kronor hos Amazon Sverige


Ryobi R18HV-0

Handdammsugare

Kompakt och perfekt för bilstädning! Ryobis batteridrivna handdammsugare R18HV-0 är ett praktiskt alternativ med dubbla filtersystem för effektiv smutsuppsamling. Filtret är dessutom tvättbart. För att du ska komma åt i alla skrymslen, hörn och andra platser där åtkomsten är begränsad, medföljer ett smalare munstycke. Batteri och laddare säljs separat.

Kostar 449 kronor hos Jula


Bissell Pet Hair Eraser 1987N

Handdammsugare

BISSELL Pet Hair Eraser är en sladdlös handhållen dammsugare som lämpar sig till dig med husdjur. Den löstagbara motordrivna borsten hjälper till att fånga upp både husdjurshår och smuts. Det medföljande fogmunstycket och klädselverktyget kan användas antingen separat eller staplas på varandra för att kombineras.

Kostar 999 kronor hos Dustin Home


Milwaukee M18 CV-0

Handdammsugare

En kompakt handdammsugare för riktigt krävande arbetsuppgifter. Utmärkt sugeffekt för trä, metall och annat mindre skräp. Hepa-filter som filtrerar upp till 99,75% av luftburna partiklar ned till 0,3 mikrometer och en behållare som rymmer hela 2,5 liter. Levereras med ett gäng olika tillbehör för att städa små eller stora utrymmen. Batteri och laddare säljs separat.

Kostar 1 430 kronor hos Proffsmagasinet


Philips MiniVac FC6149/02

Handdammsugare

Kraftfull handdammsugare utan påse för både hemmet och bilen. Det aerodynamiska munstycket ska resultera i effektivare dammupptagning och med ett "cykloniskt" luftflöde utlovas optimal filtrering. Två hastighetsinställningar samt en 0,5 liters dammbehållare.

Kostar 1 290 kronor hos Conrad


Gardenas EasyClean Li

Gardenas handhållna utomhusdammsugare EasyClean Li

Gardenas handhållna utomhusdammsugare EasyClean Li är rustad för städarbete såväl utomhus och inomhus och är med andra ord användbar både i bilen, huset eller trädgården. Den kan suga upp även större smutspartiklar såsom löv och fuktig jord. Med det långa medföljande munstycket kan du dammsuga trånga utrymmen såsom springor och borstmunstycket passar alldelles utmärkt till bilens interiör.

Kostar 1 199 kronor hos Garden Store