Testad produkt: Thermacell Halo Mini
Pris: Ca 410 kronor hos Amazon Sverige

Den här burken är ett slags storasyskon till Thermacell MR450, men är istället tänkt för dig som "glampar" med husvagn eller vill ha den bofasta uteplatsen fri från myggor och knott.

Betyg 4,5 av 5

Omdöme

Ett hedersomnämnande utdelas för att produkten är vädertålig. Vi lärde oss det den hårda vägen genom att glömma den ute under ett riktigt skyfall.

Positivt

  • Effektiv
  • Miljövänlig
  • Fin design

Negativt

  • Aningen kort drifttid
  • Kan bli dyr i längden
  • Endast utomhus
Följaktligen finns produkten i flera färger att matcha mot sittdynor och dukar. Det aktiva myggmedlet är ofarligt i luften och rensar närmiljön bra när det gäller små, blodsugande, flygfän. Vid normalt användande räckte en gaspatron till tio-tolv timmars konstant drift. Eftersom apparatens effekt märks på några minuter stängde vi av och på den beroende på om vi var ute eller inne. Av/på sköts smidigt genom att vrida på nederdelen av burken.
Thermacell Halo

På det stora hela är det här en mycket effektiv myggavvisare. Tänk dock på att det tar 10-15 minuter för den att värma upp doftplattan, som först när den blir varm utsöndrar ämnet som håller myggorna borta.

M3 rekommenderar

I förpackningen till Thermacell Halo Mini medföljer en gaspatron och tre doftmattor att byta med. Refill går att köpa till Thermacell Halo Mini eller Thermacell MR450, bägge använder samma butangaspatroner och doftmattor. Varje matta med myggmedel ger cirka fyra timmar skydd.

Ett refill-paket som räcker 48 timmar kostar 314 kronor hos Amazon Sverige. Som tur är kan du stänga av myggavvisaren för att sedan använda den vid ett senare tillfälle.

Specifikationer

Testad: Juni 2022
Teknik: Gasuppvärmning och myggmedel
Vikt: 235 gram
Pris: Ca 410 kronor hos Amazon Sverige

Betyg 4,5 av 5