Signify har nu presenterat flera nyheter i sitt sortiment med Philips Hue-produkter.

Phliips Hue Perifo tracklighting är en ny produktserie som består av skenor som kan kopplas ihop och fästat på väggen eller i taket. Du bestämmer själv hur lång skenan ska vara och vilka lampor som ska monteras.

Philips Hue Go portabel är en ny bordslampa med silikongrepp som är designad för att användas både inom- och utomhus. Den har upp till 48 timmars batteritid, förinställda ljusscener och laddas i en medföljande bas.

Philips Hue Xamento för badrum är en infälld svart spotlight i svart med upp till 350 lumen i miljontals färger. Det finns också en svart taklampa, Philips Hue Xamento M, med så mycket 2350 lumen i miljontals färger.

Det finns också en nytt tillbehör, Philips Hue Tap dial switch, för att styra belysningen i hemmet. Tap dial switch har fyra knappar som kan ställas in för upp till tre separata rum eller zoner i hemmet. Det finns också intuitiv dimning.

Utöver det får Philips Hue-appen en ny Sunrise-effekt som efterliknar en soluppgång för att skapa en mjuk start på dagen. Sunrise-effekten är optimerad för alla gradientlampor och kommer lanseras tillsammans med nya Philips Hue Signe grandientlampa i ek med smal profil och träfärgad fot som finns som både bords- eller golvlampa.

Philips Hue Perifo skena i svart eller vitt är tillgänglig i slutet av sommaren och pris ligger på mellan 529 och 949 kronor.

Philips Hue Perifo connectors svart eller vit är tillgänglig i i slutet av sommaren och pris ligger på mellan 219 och 319 kronor.

Philips Hue Perifo PSU för vägguttag eller lamputtag är tillgänglig i slutet av sommaren med ett pris på 1049 kronor.

Philips Hue Perifo-lampor är tillgänglig i slutet av sommaren och pris ligger på mellan 1259 och 3149 kronor.

Philips Hue Go portable-bordslampa är tillgänglig i slutet av sommaren och pris ligger på 1579 kronor.

Philips Hue Signe gradient bordslampa i ek släpps 21 juni och kostar från 2 570 kronor.

Philips Hue Signe gradient golvlampa i aluminium släpps 21 juni och kostar från 2 949 kronor via Prisjakt

Philips Hue Xamento infälld spot i svart är tillgänglig 21 juni och kostar 839 kronor i 1-pack och från 1 946 kronor i 3-pack via Prisjakt

Philips Xamento M taklampa i vitt är tillgänglig 21 juni och kostar 2 189 kronor hos Komplett

Philips Hue Tap dial switch i svart eller vitt är tillgänglig 21 juni och kostar 529 kronor hos Proshop

Läs också: Test - Luftrenare som mildrar din allergi - vi testar 14 modeller