Picknickprylar

Picknickkorg med alla tillbehör upp till fyra personer behöver för en smarrig måltid under bar himmel. Den kommer med matporslin (dricksglas, bestick, tallrikar) vattentät filt och en kylväska.

Kostar 700 kronor hos Amazon Sverige


Picknickprylar

Kombinerad picknickkorg och kylväska. Modernt designad och med nerfällbart handtag. Rymmer 22 liter och perfekt för att frakta kylda godsaker till stranden, utomhuskonserten eller sportevenemanget.

Kostar 292 kronor hos Amazon Sverige


Picknickprylar

Stor picknickfilt med klassiskt retromönster som utvikt rymmer hela familjen. Filten levereras med axelrem för att den enkelt ska kunna bäras med till ängen eller stranden. Tillverkad av ett vattentätt PEVA-material som även är värmeisolerade. Kan tvättas i maskin.

Kostar 171 kronor hos Amazon Sverige


Picknickprylar

En gasolgrill som förutom att den kräver minimalt med utrymme även presterar riktigt bra? Chelsea 420G är rena drömmen för grillaren som ofta är på språng. Går att beställa i ett kit som kompletterar grillen med en smidig bärväska samt en gourmetsats. Läs testet av grillen här.

Kostar 3 713 kronor hos Campingtillbehör4u


Picknickprylar

Vill du hellre bära utrustningen på ryggen erbjuder Apollo Walker ett riktigt stilfullt alternativ till den traditionella picknickkorgen. Har finns allt som behövs för att servera upp till fyra personer. Huvudfacket är isolerat för att hålla maten kall.

Kostar 796 kronor hos Amazon Sverige


Picknickprylar

Smart kylplatta för att hålla maten kall även under servering. Kylplattan består av en bas, ett genomskinligt lock och en platta i rostfritt stål. Lägg kyldelen i frysen över natten och placera den under den rostfria stålplattan innan användning.

Kostar 875 kronor hos Bagaren & Kocken


Picknickprylar

Praktiskt ryggstöd som är lätt att bära med och bekvämt att luta sig mot. Har både ett sittläge och ett liggläge och när ryggstödet inte används så viks det enkelt ihop för att förvaras i den tubformade bagen (som även fungerar som ett mjukt nack- eller ryggstöd). Väger endast 1 kilo och är tillverkad av vattenavvisande 600D polyester.

Kostar 740 kronor hos Smarta saker


Picknickprylar

Att njuta av en drink eller glas vin på picknicken kan vara något av en utmaning då glaset som bekant sällan stadigt på det ojämna underlaget. Men tack vare den här smarta uppfinningen är det nu enkelt att ställa ifrån sig glaset utan att du behöver oroa dig för spill och kras. Vinglashållaren Vingel är en sandfylld liten påse som ger vinglaset balans för att stå på ojämna underlag.

Ett två-pack kostar 249 kronor hos Smarta saker