Gamingskrivbord

Arozzi Arena

Arozzi Arena vet vad de håller på med. Deras skrivbord, som har måttet 160 x 82 centimeter, har hela sin yta täckt av en fem millimeter tjock musmatta, som dessutom är vattentät och maskintvättbar. Tack var detta behöver du aldrig oroa dig för att halka av musmattan under intensiva strider.

Den extra stora ytan kan bära upp till tre stora bildskärmar och har en ergonomisk krökning: du får känslan av att sitta i en kommandocentral.

Pris: Kostar 3 295 kronor hos Amazon


Gamingskrivbord

Tezaur

Det här skrivbordet är mer ”Ikea goes gaming” än ett hardcore skrivbord för dig som äter, sover och lever datorspel. Därmed inte sagt att det är kasst – tvärtom! Tezaur, från Hom'in har en trendig design i svart och orange. Det har måtten 160 x 93,8 x 69 centimeter och är tillverkat av ”träbaserade” material, vilket i sig låter intressant. Bordet har en skärmhylla, avlastningshylla och ett öppet fack, där du kan ha dina tillbehör. Det har dessutom inbyggd belysning.

Tezaur må sakna inbyggd musmatta, men det är å andra sidan ett skrivbord som du kan smyga hem förbi en oförstående maka/make eller föräldrar som tror att ditt intresse för ett nytt skrivbord är ett utslag av vilja att plugga hårdare (men vi vet bättre!).

Pris: Kostar 3 199 kronor hos XXXLutz


Gamingskrivbord

Dland Home

Ett skrivbord som är tillverkat i MDF och som har en halkfri kolfiberstruktur, som effektivt hindrar tangentbordet från att glida omkring, samtidigt som det skyddar skrivbordet från repor och ger en bättre spelupplevelse. Kraftiga ramben av aluminiumlegering ser till att skrivbordet inte faller samman varje gång du rage quittar. Levereras med heltäckande musmatta, headset-hållare, vattenflaskhållare och kabelkanal.

Måtten är 140 x 60 x 75 centimeter och det kan belastas med cirka 150 kilo. Den stora skrivbordsskivan ger dig gott om utrymme för speltillbehör, bildskärmar med mera.

Pris: Kostar 1 490 kronor hos Amazon


Gamingskrivbord

Hlonone

Bakom det kryptiska namnet Hlonone döljer sig ett kolfiberskrivbord, som är täckt med en musmatta. I sann spelanda är skrivbordet även utrustat med fyra stycken kontrollerbara rgb-ljus. Det kommer inte att göra ditt spelande bättre, men det kommer att få rummet att se ut som tivoli på högvarv. Du får också med en fjärrkontroll för att styra belysningen.

Bordets storlek är 120 x 60 centimeter och grejar skärmar på 40-tum.

Pris: Kostar 1 299 kronor hos Amazon


Gamingskrivbord

E-Blue

Nu snackar vi MDF och metallstruktur i en ljuv förening. E-Blue har en heltäckande musmatta och stiliga grå dekorationsdelar med ”Ice Blue Glowing”-effekt. Vilket gör att din potentiella woman/man cave får ett flådigt blått sken.

Ett nät ser till att det är ordning på alla dina sladdar, samtidigt som den ergonomiska utformingen ger stöd åt dina armar. E-Blue går att justera i höjdnivåerna 740/805/868 millimeter.

Pris: Kostar 4 569 kronor hos CDON