WMF frukt och svamptork

WMF Frukt & Svamptork

Den här torken från tyska WMF har fem brickor vilket ger en total torkyta på 472,5 kvadratcentimeter. Den har integrerad timer som kan ställas in upp till 24 timmar, medan temperaturen kan ställas in från 30 till 70 grader. Levereras med förvaringsburkar för dina torkade råvaror.

Kostar ca 1 055 kronor hos Amazon Sverige

Steba ED5

Steba ED5

Stebas frukt, ört & svamptork är en smidig konstruktion. Den har fem medföljande och stapelbara plastbrickorna, som ger dig möjligheten att torka mycket åt gången. Inkluderar även en matta för att torka örter.

Kostar ca 649 kronor hos Amazon Sverige

Severin Frukt- & Svamptork

Severin Frukt- & Svamptork

Ta vara på säsongens frukt- och svampskördar med den här modellen från Severin. Torken rymmer mycket med sina fem lager, som kan staplas på varandra alternativt användas var och en för sig. Torkgallren kan justeras i två olika höjder, så att den passar för såväl tunnare som tjockare råvaror.

Kostar 599 kronor hos Kitchentime

Princess Svamp- & Frukttork 6 Nivåer

Princess Svamp- & Frukttork 6 Nivåer

Torkugn från Princess med hela sex stapelbara lager. Du väljer själv hur länge och hur mycket av härligheterna du vill torka. Ugnen har en justerbar termostat och står stabilt tack vare sina antiglid-fötter.

Kostar 552 kronor hos Kitchentime

Clas Ohlson Svamptork/frukttork 5 nivåer

Clas Ohlson Svamptork/frukttork 5 nivåer

Torka äpplen, svamp, bär eller örter med denna prispressare från Clas Ohlson. Svamptorken har en torkyta på 27 cm i diameter samt fem lager med torkgaller, som gör att den rymmer mycket. Temperaturen kan justeras mellan 35 och 70 grader.

Kostar 349 kronor hos Clas Ohlson