Internationale Funkausstellung Berlin är en institution i prylvärlden. Den Berlinbaserade teknikmässan firar snart hundra år, och för första gången på tre år går den av stapeln som ett fysiskt evenemang. Det är naturligtvis Covid-19-pandemin som satt käppar i hjulet de senaste åren. Med pepp och viss tillförsikt skickar M3 ned två reportrar att bevaka 2022 års upplaga.

Videoinslagen från IFA hittar du på vår Youtube-kanal, och här nedan driver vi någon form av bilddagbok via Instagram. Mycket nöje!


Insta-dagboken:

IFA 2022 startar officiellt den 2 september men redan dagarna innan brukar präglas av stora och spännande lanseringar. Surret i år har inte handlat så mycket om vilka prylar vi kan få se, utan mer om hur IFA faktiskt mår 2022. Är det fortfarande kul med mässa? Hur gör man? Vilka ska dit egentligen? Årets IFA kommer inte bara att pröva innovationsförmågan hos världens teknikföretag, utan även mässan som koncept.

Lanseringsnyheter från mässan kommer ni att hitta i artikelflödet som vanligt, men dessa skrivs företrädelsevis hemifrån.