Uppdaterad (2020-10-06):

Så följer du kvällens event

Klockan 16.00 i eftermiddag är det dags för Google att visa upp vad man arbetat på den senaste tiden. Att vi får se företagets nya Pixel 7-smartphones är givet, men mer spännande är att de för första gången verkar vara aktuella för en Sverigerelease. Google håller ett svenskt event och svenska operatörer har publicerat inte så subtila annonser på nätet. Bland annat. Kommer inte Pixel till Sverige ikväll så kommer de nog aldrig.

Vidare lär vi också få en ordentlig titt på Googles första egna smartklocka – Pixel Watch – och kanske även fler spännande nyheter. Google håller i en egen livesändning på Youtube som du hittar inbäddad högst upp i den här artikeln. Vi på M3 kommer att vara på plats på det lokala eventet för att känna lite på nyheterna.


Uppdaterad (2020-09-26):

Svenska operatörer bygger hajp

Nästa vecka är det dags för ett Made By Google-event, då företaget bland annat väntas visa upp nya mobiler i Pixel-serien tillsammans med smartklockan Pixel Watch. Extra spännande i år är att Google bjudit in till ett lanseringsevent även här i Sverige. M3-redaktionen kommer naturligtvis att vara på plats.

Det lokala eventet väcker förhoppningar om att Google till sist fattat det enda rätta beslutet att släppa sina Pixel-mobiltelefoner i Sverige. Något som stärker den tesen är att såväl Telia som Halebop bygger hajp för eventet i sociala medier och på sina hemsidor. En annan möjlighet är förstås att vi "bara" får hit Pixel Watch som ryktas få e-simkompatibilitet, så vi törs absolut inte lova något.

Den 6 oktober klockan 16.00 drar i alla fall keynoten igång.


Tidigare (2022-09-07):

Snart dags för Pixel-event

Google bjuder nu in till ett nytt produkt-event som kommer äga rum 6 oktober klockan 16:00, svensk tid.

Under eventet förväntas Google lansera sin nya Pixel 7-serie med mobiler, den helt nya smartklockan Pixel Watch och nya Nest-enheter.

Just nu är det okänt vilka av produkterna som kommer släppas i Sverige.

Du kommer kunna läsa allt om eventet här på M3.

Läs också: Öppet brev till Google - "Glöm inte bort Sverige när ni släpper hårdvara"