DJI har nu visat upp sin senaste actionkamera Osmo Action 3.

Actionkameran är utrustad med en 1/1,7-tumssensor och kan filma i 4k-upplösning och 120 bildrutor per sekund med ett 155-graders vidvinkelobjektiv. Ett inbyggt kylsystem gör också så du kan filma 4k i 60 bildrutor per sekund hela vägen tills batteriet tar slut utan risk för överhettning.

Actionkameran har samma bildstabiliseringslösning som den tidigare modellen och kan även filma vertikalt för videor anpassade för sociala medier. Ett inbyggt monteringssystem finns för att göra den enkel att fästa.

Osmo Action 3 har ett 1770 mAh-batteri som kan spela in upp till 160 minuters videor och fungerar ner till 20 minusgrader. Kameran är också vattenätt ner till 16 meters djup utan behov av ett extra undervattenshus. Batteriet kan laddas till 80 procent på bara 18 minuter, vilket ska vara snabbast av alla actionkameror enligt DJI själva.

DJI Osmo Action 3 är tillgänglig nu via utvalda återförsäljare. Rekommenderat pris ligger på 4199 kronor för Osmo Action 3 Standard Combo och 5399 kronor för Osmo Action 3 Adventure Combo.

Läs också: 5 actionkameror som tå hårda tag (alla under 600 kronor)