En tvättställning funkar alltid, men det tar lång tid innan tvätten är torr. Visste du att det finns elektriska tvättställningar? Jodå, det finns med direkt uppvärmning eller via varmluft. Och de drar mycket mindre ström än en torktumlare. Och som bonus slipper du skrynklig tvätt!

Elektrisk tvätthängare

Innovagoods

Innovagoods hopfällbara elektriska torkställning torkar tvätten via ett luftflöde som går ut i alla stänger (12 stänger, 24 W). Luftflödet påskyndar torkningsprocessen utan att skada kläderna.

Höjden och positionen på de två nivåerna går att justera. Det finns även klämmor för exempelvis strumpor och underkläder. Innovagoods har en maximal lastkapacitet på 20 kilo. Strömförbrukning är 288 watt.

Pris: Innovagoods kostar 675 kronor hos Amazon


Elektrisk tvätthängare

Fishtec

Vad sägs om ett stiligt tvättställ i borstad aluminum? Tänkte väl det! Fishtec ger dig åtta stänger att hänga tvätten på. Du ställer in önskad värme med en knapp och sedan är det bara att torka på.

Måtten är 95 x 63 x 74 centimeter. Energiförbrukningen är låga 100 watt och hängaren uppfyller CE-standarden.

Pris: Fishtec kostar 526 kronor hos Amazon


Elektrisk tvätthängare

Estore Elektrisk torkställning

Tänk dig att kunna svepa in sig i en nytvättad, varm handduk efter duschen. Eller en nytvättad, varm tröja efter promenaden. Estores elektriska torkställning löser detta åt dig. Koppla bara in sladden och slå igång torkställningen och du får torra kläder snabbare. Du kan självklart även använda torkställningen när den är avstängd. Torkställningen är enkel att fälla ihop och förvara när du inte använder den.

Mått, uppfälld: ca. 94 x 74 x 50 centimeter. Mått, ihopfälld: ca. 50 x 97 x 5 centimeter.

Pris: Estores torkställning kostar 819 kronor hos Estore


Elektrisk tvätthängare

Biltema

Jorå, hos Biltema kan du köpa allt. Den här tvättställningen torkar dina kläder lätt och snabbt, det ser 18 eluppvärmda stänger av lätt aluminium till. Den är enkel att fälla ihop och tar liten plats. Energiförbrukningen är 220 watt.

Mått (utvikt): 145 x 53 centimeter. Höjd: 73/95 centimeter.

Pris: Kostar 599 kronor hos Biltema


Elektrisk tvätthängare

Termic Dynamics Comfy Dryer

Visst vill du också ha det comfy! Med den här ställningen torkar dina kläder snabbt och enkelt. Framför allt går det snabbare under vintern - soltorka är dessvärre uteslutet nio månader om året i Sverige. Du kan också vika ihop den för att spara utrymme.

Torkar dina kläder med 100 snåla watt.

Pris: 960 kronor hos Amazon