Smarta lampor, app-styrda lås, övervakningskameror och andra prylar för hemautomation (smarta vitvaror hittar du här) blir ständigt bättre och bättre. Om du är sugen på att göra ditt hem lite klokare kan det vara en bra idé att slå till under Black Friday-rean.

Men först bör du läsa på vad du faktiskt behöver och vilka prylar som gör jobbet bäst. Här är våra senaste tester och guider kring smarta hem och hemautomation:

På denna sida listar vi de erbjudanden på de smarta hemmet-prylar, som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar produkter vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.


Black Friday: Hemautomation – bästa fynden

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden när Black Friday startar. Se till att bokmärka sidan!



Hitta fler Black Friday-erbjudanden


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.