Oavsett om du är hardcore-prepper eller någon som bara gillar att vistas i naturen så är Black Friday-rean ett bra tillfälle att hitta vanligtvis dyra outdoor-prylar till rea-priser.

På denna sida listar vi de erbjudanden på prepper-prylar och prylar för friluftsliv, som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar produkter vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.


Powerbank

Mobilskal till apokalypsen

En powerbank är bra att ha men en riktig prepper tar givetvis konceptet ett steg till. Den här enheten rymmer 30 000 mAh laddning samt har en solpanel du kan veckla ut och ladda den med om du är ute i bushen. Sedan kan du ladda dina enheter antingen via usb eller med den inbyggda Qi-laddaren.Just nu kraftigt prissänkt.

Goodaaa solenergibank
Ordinariepris: 539 kronor
kampanjpris: 389 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday: Prylar för preppers och friluftsliv

Go

Prissänkt Bug-out-bag

En nödrygga är ett måste i varje preppers hem och den här modellen är just nu rejält prissänkt. 40 liter är lagom och konstruktionen är modulär så de två ytterfacken är egentligen separata väskor fästa i Molle-systemet. Du får som vanligt ha lite överseende med översättningen när det gäller Amazon.

G4Free 40L taktisk överfallsrycksägg
Ordinariepris:
586 kronor
Kampanjpris: 476 kronor hos Amazon Sverige


Garmin Edge

Prispressad cykeldator

Garmins Edge 530 ger dig stenkoll på cykelturen och du behöver inte ha mobilen med dig för att se var du är. Stöder även tillbehör för om du vill hålla koll på dina värden för att se hur effektivt träningspasset varit. Priset har legat stadig en bit över 2 000 kronor men nu kan du spara ett par hundralappar om du slår till.

Garmin Edge 530
Ordinariepris:
2 279 kronor
Kampanjpris: 2 146 kronor hos Amazon Sverige


Nödstartare


Preppa bilen med nödstartare

Varje sann prepper har (minst) en nödstartare i bilen och en något klenare version av den här modellen från Fowawu testade vi tidigare i år och gav den bra betyg. Den saknar lull-lull-funktioner men föregångaren var bäst i hela startfältet när det var riktigt kallt ute. Rekommenderas!

Fowawu Jump Starter 22,8 Ah
Ordinariepris:
889 kronor
Kampanjpris: 755 kronor hos Amazon Sverige


Ficklampa

Mer ljus åt folket

En riktigt kraftfull ficklampa är bra många gånger. I bilen, till campingsemestern eller bara när du ska stappla ut mitt i natten och hämta ved. Den här modellen köpte undertecknad för några månader sedan och den är galet ljusstark. Just nu prissänkt 15% och med fri frakt om du är Prime-medlem. Bara att slå till.

Asort led-ficklampa 15 000 Lumen
Ordinariepris: 320 kronor
Kampanjpris: 271 kronor hos Amazon Sverige


Jackery

Prisvärt prepperkit inför elkrisen

Vi har tidigare testat en lite större modell av den här kraftstationen från Jackery där vi hyllade den till skyarna. Nu har Amazon sänkt priset ordentligt på det här paketet där du får en power station på 5128 Wh tillsammans med en matchande portabel solpanel för strax över 8 000 kronor. Har du inte redan laddat upp inför elkris i vinter kan det här vara ett lämpligt startpaket även om du kanske först framåt våren kan nyttja solcellsladdningen.

Jackery 500 + Solar Saga
Ordinariepris: 10 349 kronor
Kampanjpris: 8 279 kronor hos Amazon Sverige

Artikeln uppdateras löpande med erbjudanden. Se till att bokmärka sidan!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.