En ny funktion på Netflix, "Hantera tillgång och enheter", kommer nu göra det möjligt för kontoägaren att logga ut enheter som de inte känner igen eller inte vill ska vara inloggade, rapporterar Techcrunch.

Den nya menyn visar de senaste enheterna som loggat in, typen av enhet, IP-adress samt tid och datum när de senaste hade åtkomst till kontot.

Väljer användaren att logga ut enheter kommer Netflix också rekommendera att de byter sitt lösenord, men det är inget som krävs. Kontoinnehavaren kommer också få mejl när nya inloggningar sker.

Den nya funktionen är tillgänglig idag för Netflix samtliga webb-, IOS- och Androidanvändare.

Läs också: Netflix ska hålla i sin första direktsändning