Halv väst med värme

Elektrisk filt

Istället för en filt kan du svepa in halva kroppen med den här värmedynan. Den har automatisk avstängning efter 120 minuter och sex temperaturnivåer. Värmevästen är också perfekt för ömma ryggar, axlar och nackar.

Västen har ntc-isolerad värmetråd samt skydd mot överström.

Pris: Kostar 462 kronor hos Amazon

Navaris XXL värmer hela dig

Elektrisk filt

Med en elektrisk värmefilt är du perfekt rustad för de kalla årstiderna. Men den här filten är det bara att boa ned dig i soffan och sedan vänta på vårens ankomst. Filten är tillverkad av sammetslen mikroplysch och har tre värmenivåerna.

Liksom alla andra filtar har den automatisk avstängning, i det här fallet tre timmar. Den är även tvättbar. Med sina 180 x 130 centimeter får även din partner plats under filten.

Pris: Kostar 526 kronor hos Amazon


Värmer från Beurer

Elektrisk filt

Beurer HD 75 är perfekt för nordiskt vinterklimat. Sex individuellt justerbara temperaturnivåer värmer gott kalla vintermorgnar. Använd som en gosig elfilt för mysiga stunder på soffan eller i sängen, när täcket inte räcker till.

Automatisk avstängning efter cirka tre timmar, samt maskintvättbar i 30 grader. Storleken är 180 x 130 centimeter.

Pris: Kostar 488 kronor hos Amazon


Zen-stunder med Nordiqzenz

Elektrisk filt

Nordiqzenz elektriska värmefilt är både mjuk och varm för kyliga dagar. Perfekt när du bara vill kura ihop dig i soffan. Med sina 160 x 130 centimeter värmer den garanterat en person. Den är tillverkad i grått plyschtyg och går utmärkt att tvätta i 40 grader.

Hela tio olika värmeinställningar ger dig önskad temperatur för dina behov. Ett inbyggt överhettningsskydd säkerställer att du inte bränner dig.

Pris: Kostar 399 kronor hos Teknikproffset


Oh så skönt med OBH

Elektrisk filt

OBH Nordica Relief XL värmedyna borgar för mysiga stunder under vintern. OBH:s värmefilt håller hela kroppen varm och ser till att du sover varmt och gott genom den mörka årstiden.

Värme kan även bidra till att lindra stela muskler och värk. Relief XL har tre olika värmelägen, avtagbar strömbrytare och tål maskintvätt på upp till 40 grader. Värmedynan har överhettningsskydd och automatisk avstängning efter tre timmar.

Pris: Från 499 kronor via Prisjakt


Nedrans så skönt

Elektrisk filt

Nedis PEBL140CWT är supermjuk, varm och perfekt att använda inomhus i soffan eller i sängen. Anslut filtens kabel till vägguttaget, välj önskad värmeinställning och känn hur värmen sprider sig i filt och din person. Perfekt att använda tillsammans med din partner när ni tittar på en favoritserie.

Nio värmeinställningar och en till nio timmars timer för automatisk avstängning. Eftersom styrenheten är löstagbar går filten att tvätta. Storlek: 180 x 130 centimeter. Filten har också skydd mot överhettning och kortslutning.

Pris: Från 559 kronor på Prisjakt