Grönt är skönt

Trendiga herrklockor

Klockor i klara färger, framför allt i grönt, är en klocktrend som håller i sig. Här en färgklick som passar ypperligt till kläder i svart, vitt eller grått: Seiko Mens Kinetic (SKA791P1) i klassisk design med en läcker havsgrön urtavla som fungerar lika bra till kostymen som seglarjackan ute till havs (vattentät 100 meter/10 bar).

Kostar 2 579 kronor hos Amazon Sverige


Seglardrömmar

Trendiga herrklockor

I Tissots gedigna produktportfölj av dykklockor sticker Seastar 2000 Professional onekligen ut. Vattentät ned till 600 meter, heliumventil, iso 6425-certifiering, automatisk kalibrering med långvarig kraftreserv samt keramisk ram. Med sin snygga vågmönstrade blå urtavla och kompromisslösa design riktar den sig till nautiska entusiaster.

Kostar från 10 170 kronor via Prisjakt


Japansk retro

Trendiga herrklockor

Retro-armbandsur från japanska Casio, modellen tillhör tillverkarens kollektion av klassiska klockor som går under namnet Casio Vintage, som för tankarna flera decennier tillbaka i tiden.

Kostar 505 kronor hos Amazon Sverige


Tekniskt mästerverk

Trendiga herrklockor

Tissot T-touch har genom åren förfinats och utvecklats. Numera kan den laddas både via rörelser och solens ljus liksom kommunicera med din mobiltelefon. Med över 30 olika funktioner befäster modellen sin plats i toppen på mångas önskelista.

Kostar 11 095 kronor hos Tissot


Den amerikanska drömmen

Trendiga herrklockor

Dagens moderna armbandsur från Tommy Hilfiger förblir trogen varumärkets ursprungliga designkoncept: traditionell amerikansk stil med en modern twist som exemplifieras med denna läckra (och prisvärda) modell med boett och ram i rostfritt stål.

Kostar 1 240 kronor hos Amazon SverigeFör tuffa miljöer

Trendiga herrklockor

Ett klocksvep utan klassiska Casio G-Shock är inte vatten värt. Det senaste tillskottet till Master of G land-serien, GWG-2000, med en stöt- och lerbeständig struktur och designad för användning i de tuffaste miljöerna är tunnare, lättare och på samma gång tåligare än tidigare modeller i serien. GWG är skapad för att absorbera extrema stötar och ståtar med funktioner som inbyggd kompass, höjdmätare, barometer och termometer.

Kostar 6 920 kronor hos Amazon Sverige


Schweizisk precision

Trendiga herrklockor

Tidlös design som fungerar i de flesta miljöer. Fieldforce Chrono från Victorinox har svart urtavla och ett silverfärgat armband gjort av rostfritt stål. En röd sekundvisare och givetvis finns den klassiska rödvita skölden markerad på urtavlan. Den rundformade boetten i färgen silver är tillverkad av rostfritt stål, har en diameter på 42 mm och är vattentät (100 m/10 bar).

Kostar från 5 216 via Prisjakt