Förutom att skydda din hörsel går det med många av modellerna ansluta till fm-radio med bra signalmottagning, eller till en extern enhet via bluetooth för handsfree-samtal och streaming. Här är ett gäng intressanta kåpor som både skyddar och underhåller.


Prohear 037

Hörselkåpor

Skyddande hörselkåpor med tydligt markerade funktionsknappar för att enkelt ställa in volymen, byta låt, ta emot eller ringa samtal. Kåporna har inbyggd mikrofon och batteriet (1500 mAt) räcker till 48 timmars trådlös uppspelning.

Kostar 888 kronor hos Amazon Sverige


3M WorkTunes Connect

Hörselkåpor

Med Worktunes Connect, från välkända 3M, får du ett par trådlösa hörselkåpor med bluetooth-teknik kombinerat med en modern och bekväm design. Du kan enkelt ringa och ta emot telefonsamtal och via bluetooth kan hörselkåporna streama den underhållning du väljer från din mobiltelefon. Det inbyggda batteriet klarar upp till 30 timmar per laddning

Kostar 1 098 kronor hos Amazon Sverige


ZEKLER 412RDB

Hörselkåpor

Komfortabla hörselkåpor inklusive batteri och laddare med inbyggd fm-radio och nivåberoende medhörning. Via bluetooth kan de anslutas till din telefon för att strömma musik. Musikuppspelningen pausas vid inkommande samtal och av säkerhetsskäl bibehålls medhörningsfunktionen. Bra dämpning utlovas vid låg-, hög- och mellanfrekvens. Bygeln med gaffelmontering ske resultera i ett jämnt och komfortabelt tryck över hjässan.

Kostar 2 895 kronor hos Hornbach


WOLF HEADSET PRO GEN2

Hörselkåpor

Wolf headset Pro Gen2 är ett hörselskydd med alla funktioner du kan önska dig. Bluetooth gör att du kan prata i telefon och streama vad du vill lyssna på. Med dab+ och fm-radio kan du enkelt lyssna på dina favoritkanaler när du arbetar. På den inbyggda skärmen kan du se radiokanal, batterinivå och justera diverse inställningar. Det uppladdningsbara batteriet har en livslängd på 20 timmar och laddas till 100 procent på endast 1,5 timme.

Kostar 2 295 kronor hos Bauhaus


Hellberg Xstream

Hörselkåpor

Hellberg Xstream är ett hörselskydd med hjässbygel som skyddar din hörsel medan du njuter av din favoritmusik, podcast eller ljudbok. Hörselskyddet ansluts via bluetooth till din mobiltelefon och låter dig streama ditt val av underhållning. Tack vare den inbyggda mikrofonen kan du ringa telefonsamtal utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan. En bullerreducerande bommikrofon finns som tillbehör för dig som behöver tydligare samtalskvalitet vid höga bullernivåer.

Kostar 1 369 kronor hos Proffsmagasinet