När var det du senast använde bilens cigarettändare för att just tända en cigarett? Var ärlig nu. Svaret är nog aldrig. Som tur är finns det gott om laddare du kan koppla in i det gamla cigarettuttaget.

En laddare som skickar ut mer watt är dessutom perfekt att ha med när du ska campa!

Likt Homer Simpson kan du fylla bilen med alla möjliga sorters prylar, se bara till att inte glömma bort att hålla ögonen på vägen.


För dig som vill hålla koll på volten

Laddare till bil, från företaget JSF

Från JSF hittar vi en fräsig laddare från BCEY-serien. Laddaren kommer utrustad med två Quick Charge 3.0 USB-portar och en voltmätare med led-display. Du kan även övervaka bilbatteriets spänning via skärmen. 36 watt kan du få fram ur cigarettuttaget med den här laddaren.

Kostar 171 kronor hos Amazon Sverige

Slipp ha en död mobil när du kommer fram

trådlös mobilladdare till bil, varumärke sccvee

Har du en mobil som klarar av trådlös laddning, det är mer eller mindre standard för de flesta nya mobilerna från de stora tillverkarna, då kan den här trådlösa laddaren från Sccvee vara något för dig. Du fäster bara hållaren i fläkten och du är redo att ladda mobilen med 15 sköna watt. Laddaren känner om du har fäst en mobil som klarar av trådlös laddning, och klämmer automatiskt åt, så mobilen slipper flyga runt oavsett körförmåga. Observera att du kommer att behöva en separat adapter i cigarettuttaget, då den här laddaren endast är utrustad med en usb-sladd.

Kostar 340 kronor hos Amazon Sverige

För en riktig Homer Simpson

Adapter till cigarettuttag, två 230v-uttag

Med den här laddaren på 200 watt från Bestek kan du verkligen fylla bilen med prylar. Den är utrustad med fyra usb-portar, men också två uttag för spänningsomvandlare till 230 volt. Tillverkaren själv rekommenderar att du kan koppla in tv, dvd-spelare eller till och med musikinstrument. Är nog främst ämnad för husbilar.

Kostar 333 kronor hos Amazon Sverige

För den märkesmedvetna

Laddare cigarettuttag, Samsung

Om du oroar dig över att koppla in adaptrar från okända tillverkare kan L4020-laddaren från Samsung vara något för dig. Den är utrustad med ett vanligt usb-uttag på 15 watt och ett usb c-uttag på 25 watt. De 40 watten bör räcka för att hålla dina Galaxy-enheter igång under resan.

Kostar 349 kronor hos Elon

Välj själv var du vill ladda

Trådlös mobilladdare till bil, märke Xiaomi

Den här trådlösa mobilladdaren från Xiaomi kräver inte uppoffring av fläktens utblås, såvida du inte vill det själv. Med det självhäftande fästet kan du trycka fast laddaren på valfri del av instrumentbrädan eller vindrutan. 20 watt får du ut ur laddaren, och det dubbla kylsystemet ser till att du inte bränner dig på mobilen. Dessutom följer adapter till cigarettuttaget med.

Från 377 kronor via Prisjakt

Om ett cigarettuttag inte räcker

Hub med cigarettuttag till bil

Med den här laddaren från Joyroom kan hela sällskapet i bilen blossa på allt vad de orkar. Laddaren JR-CL06 är utrustad med en Quick Charge 3.0-port och en usb c-port, men har också en separat hub med ytterligare en Quick Charge 3.0-port, tre usb a-portar samt tre stycken egna cigarettuttag. Sammanlagt blir blir det hela 154 watt. De medföljande säkringarna kan komma väl till pass.

Kostar 319 kronor hos The Mobile Store

Om priset är det viktigaste

Liten usb-adapter till cigarettuttag

Den här laddaren syns knappt när den väl sitter i, och hålet i plånboken blir inte heller så stort. 3,1 ampere får du ut ur de två usb-portarna.

Kostar 47 kronor hos ComputerSalg