Oneplus börjar året med att visa upp fyra nya produkter som de ser som sina ”flaggskepp”. En ny smartphone, en ny modell av in-ear hörlurarna Oneplus Buds Pro, företagets första satsning på surfplattor och ett tangentbord.

Oneplus 11 5g

Oneplus 11 5G

Oneplus 11 5g drivs av Snapdragon 8 Gen 2, som ska leverera en prestandaökning på 25 respektive 35 procent i gpu- och cpu-hastighet. Skärmen är på 6,7 tum, med upplösningen 2k och bjuder på en bilduppdatering på 120 Hz. Mobilen är utrustad med antingen 8 gigabyte ram och 128 gigabyte lagring eller 16 gigabyte ram och 256 gigabyte lagring.

Laddningstiderna för mobilens batteri tycks bli imponerande, batteriet på 5 000 mAh ska kunna laddas från 1 procent till fullt på 25 minuter. Telefonen släpps 16 februari och priserna för de två versionerna kommer landa på 9 990 kronor för 8 gigabyte ram, och 10 890 kronor för 16 gigabyte ram.

Du läser vårt test av Oneplus 11 här!

Oneplus Buds Pro 2

Oneplus Buds Pro 2
Foto: Oneplus

De nya in-ear hörlurarna Oneplus Buds Pro 2 ska bjuda på rumsligt ljud och equalizerinställningar framtagna av Hollywood-musikern Hans Zimmer, för bästa möjliga ljud när du kollar på film. Den aktiva brusreduceringen hindrar ljud på upp till 48 dB från att störa filmtittandet. En laddning ska räcka i 39 timmar, så du hinner se en hel del av Marvel-filmerna eller se hela Sagan om Ringen-trilogin några gånger i en sittning. Oneplus Buds Pro 2 kommer kosta 1 990 kronor när de lanseras den 16 februari.

Oneplus Pad

Oneplus Pad

Oneplus ger sig in på surfplattemarknaden med Oneplus Pad. Plattan har en 144 Hz-skärm på 11,61 tum och kommer drivas av ett Dimensity 9000-chip. 12 gigabyte ram och en batteritid på 14,5 timmar utlovas också. Surfplattan kommer finnas i färgen Halo Green, och det kommer finnas både penna och magnetiskt skrivbord till den. Pris och lanseringsdatum för Oneplus Pad är ännu okänt.

Oneplus Feature 81 Pro Keyboard

Oneplus Keyboard
Foto: Oneplus

Ett mekaniskt tangentbord utrustat med Marble mallow-tangenter som ska fungera för både Windows och Mac OS, samt även för Linux. Oneplus Feature 81 Pro Keyboard är byggd i aluminium med tangenter i termoplastisk elastomer. Pris och exakt släppdatum för Oneplus Feature 81 Pro Keyboard har inte avslöjats än, mer än att det ska börja säljas i april.