Bang & Olufsen uppdaterar nu två av sina populäraste högtalare Beosound A9 och Beosound 2 med en femte respektive tredje generation.

Den 5:e generationen av den cirkelformade Beosound A9 har de ursprungliga funktionerna som den första varianten som släpptes 2012 hade. Utöver det utlovas "en hel del förbättringar". Det är också möjligt att lägga till mjukvarumodulen Mozart för att framtidssäkra högtalaren med bättre anslutningsmöjligheter och kompabilitet så nya funktioner kan läggas till under åren framöver.

Den 3:e generationen av multirumhögtalaren Beosound 2 uppdaterar högtalaren till den nya generationens Bang & Olufsen-ljud och får ett yttre av aluminum. Även här är den stora nyheten introduktionen av Mozart-modulen.

Beosound A9 5th Gen är tillgänglig i butik och online från mars 2023. Högtalaren är tillgänglig i de nya färgerna Black Anthracite, Gold Tone och Natural Aluminium. Pris startar från 35 490 kronor.

Beosound 2 3rd Gen är tillgänglig i butik och online från april 2023. Även den tillgänglig i färgerna Black Anthracite, Gold Tone och Natural Aluminium. Pris ligger på 31 990 kronor.