För de som inte är bekanta med Penthouse så är det en tidning och även tv-kanaler med lite mer vågat material. Det handlar helt enkelt om porr, och idag lanserar man en ny tv-kanal där allt material sänds i 3d.

Penthouse 3D blir enligt ett pressmeddelande den första heltäckande europeiska tv-kanalen ägnad åt vuxet material. Sändningarna kommer gå varje dag mellan 23:00 och 5:00 via Astra 3B och ska uppdateras med 30 timmars material varje månad. Man kan även välja mellan soft core och hard core.

- Tack vare det ökade accepterandet av 3d bland konsumenter är jag glad över att arbeta med Penthouse för att kunna tillfredsställa konsumenternas och programföretagens behov av det senaste inom högkvalitativ underhållning uppbackat av ett väletablerat varumärke såsom Penthouse, säger Jacky Wauters, vd för NOA Productions som distribuerar kanalen.

Penthouse gjorde under 2009 succé med sina porrkanaler i hd och hoppas nu på att upprepa succén. Man säger i pressmeddelandet även att 3d är ett format som är här för att stanna. Vi rapporterade för några månader sedan om en fransk porrkanal som även den sänder inomhusaktiviteter i 3d.