Meny
Meny

Om M3

M3.se är Sveriges största prylsajt och här hittar du alltid snabba nyheter, aktuella tester, pedagogiska guider och spännande reportage om allt som rör ny digital teknik.

M3-nätverket består av flera starka varumärken som M3.se, PC för Alla, Macworld och Smartworld och tillsammans har vi en enorm bredd och skriver om allt från mobiltelefoner och datorer till elbilar och smarta larmsystem.

Så betygsätter vi tester

M3 använder en femgradig betygsskala. Utöver det kan vi även ge ut två utmärkelser till extra bra produkter, M3 Rekommenderar och Bäst i test. Läs mer här.

Räckvidd online

M3.se-nätverket når 550 000 unika besökare varje vecka.

Medaljer och loggor

Här hämtar du våra medaljer och logotyper högupplöst för publicering i tryck och online. Obs: Du måste ange månad och år testet gjordes tydligt när du använder loggan. Hänvisar du med länk till vår artikel går det bra att använda citat från våra tester.

Ladda ner högupplösta versioner här

Behöver du en expert?

M3.se samlar även material från sajterna MacWorld och PC för Alla. Behöver du en expert inom frågor som rör hemelektronik, datorer, bredband, mobiltelefoner, Apples produkter eller allt som rör en musikstudio så har vi rätt personer! Vi ställer gärna upp som experter i intervjuer för press, radio och tv. Kontakta någon av följande personer så svarar vi eller hittar en lämplig person.

Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00

Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng